Înregistrare Alătură-te gratuit comunității noastre

Conform Digital Millennium Copyright Act – “DMCA”

vsPlay nu tolerează nicio forma de încălcare a drepturilor de autor pe acest portal şi operează sub o politică strictă de distribuție a materialelor cu drept de autor, răspunde prompt la înştiinţările oficiale privind presupusa încălcare a drepturilor de autor în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act. În plus, vsPlay îşi rezervă dreptul de a închide fără preaviz, fără notificare prealabilă, fără intervenția instanței, fără a fi necesare alte formalități și fără acordarea de daune conturilor, utilizatorilor suspectați de încălcarea drepturilor de autor.

Notificarea de încălcare a drepturilor de autor se face în baza următoarelor prevederi:

Dacă sunteţi proprietarul dreptului de autor sau sunteți reprezentant al proprietarul dreptului de autor şi credeţi că unul din conținuturile publicate încalcă dreptul de autor, puteţi înainta o înștiințare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (“DMCA”) care sa cuprindă în scris următoarele informaţii:

a) Informații relevante pentru identificarea materialului care a încălcat legea dreptului de autor.

b) Să se ofere informații suficiente, clare și precise pentru a permite vsPlay localizarea și identificarea materialului care se pretinde a încalcă dreptul de autor sau care face obiectul încălcării dreptului de autor şi urmează ca accesul către materialul respectiv să fie blocat.

c) O declaraţie ca acționați în bună credinţă iar utilizarea materialului în cauză se face fără consimțămîntul titularilor de drepturi sau a reprezentanților acestora, a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe.

d) O declaraţie că informaţiile din notificarea către vsPlay sunt corecte şi că sunteţi proprietarul drepturilor de autor sau sunteţi autorizat să acţionaţi în numele proprietarului dreptului de autor pe un drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat.

e) Semnătura electronică sau fizică a persoanei autorizate să acţioneze în numele proprietarului unui drept exclusiv presupus a fi încălcat.

f) Adresa dumneavoastră poştală, număr de telefon şi adresa de e-mail. Luaţi la cunoștința că dacă nu reușiți să respectaţi toate cerinţele din această secţiune, notificarea DMCA nu poate fi validată.

Vă rugăm să reţineţi că:
– vsPlay este un simplu motor de căutare ce indexează conținutul public al altor site-uri (VideoMega.co, Netu.tv, YouTube.com etc.)
– pe serverul vsPlay nu este găzduit niciun fișier care încalcă drepturile de autor, site-ul conținând doar coduri embed publice furnizate de alte site-uri
– se recomandă ca în caz de probleme de natură legală să se contacteze direct site-urile ce găzduiesc fișierele în cauza, noi neavând nicio putere asupra lor
– în cadrul DMCA, orice persoană care cu bună ştiinţă prezintă în mod inexact că materialul sau activitatea din cadrul vsPlay încalcă drepturile de autor sau drepturi conexe, își atrage răspunderea penala și civilă

Desemnarea Agentul drepturilor de autor

vsPlay a desemnat ca notificările privind încălcarea dreptului de autor, se vor face doar prin poşta electronică la adresa de e-mail:
‘dmca AT vsPlay.org’